Mogelijkheden sieraden

Omsmelten sieraden

Een erfenis, de sieraden van tante, vaders gouden horloge of die speciale armband die je kreeg bij de geboorte van je eerste kind, maar die je niet meer kunt dragen omdat de schakels te dun zijn… Wat doe je er mee?

Voor wie gehecht is aan juist die gouden sieraden bestaat de mogelijkheid deze om te laten smelten en tot één sieraad te maken. Ed Ydo kan U er alles over vertellen.

Trouwringen vermaken

De trouwring is het meest persoonlijke sieraad van de mens. Het symboliseert het verbond tussen twee personen; de oneindige band. Het vermaken van een trouwring of samensmelten van twee trouwringen is een emotionele beslissing. Bij Juwelier Ed Ydo staan wij U terzijde om uw ring(en) tot een waardevolle herinnering te vermaken.

Eigen ontwerp

Ed Ydo is Meester Goudsmid. Hij is gecertificeerd tot het vervaardigen van handgemaakte sieraden. Dit gebeurt in samenwerking met de klant en altijd na een kostenopgave.

Horlogemaker

Juwelier Ed Ydo heeft de opleiding tot uurwerkhersteller positief afgerond. Alle reparaties aan uur-
werken worden behandeld in eigen atelier. Of het nu gaat om een opwinduurwerk, quartzwerk of automaat; Ed bewaart de rust om elk onderdeel weer op z’n plek te brengen.

Het zetten van briljant

Een sieraad verfraaien met een prachtige briljant of edelsteen behoort tot de mogelijkheden. Gestoken in goud, gezet in een chaton of zetkast; Ed Ydo kan het allemaal!

diverse gouden sieraden

Oud Goud

‘Wie wat bewaart, heeft wat.’ Gouden sieraden waar je niks mee doet, maar wel een waarde vertegenwoor-digen. Juwelier Ydo noemt dat “oud goud”. U kunt het inleveren. Het wordt gewogen en U ontvangt cash geld of een cadeaubon. U mag zelf kiezen. De prijs van het goud hangt af van de dagkoers.

Sieraden voor kinderen

Bent u op zoek naar een mooie armband, ketting of horloge voor uw kind? Kom langs bij Juwelier Ed Ydo!
Het graveren van kinderbestek en sieraden behoren ook tot de mogelijkheden.

dikkie dik bestek doos
naam laten graveren in een sieraad bij juwelier ed ydo

Graveren

Graveren van sieraden is een mooie mogelijkheid om een sieraad persoonlijk te maken. Denk aan een geboorte, trouwdag of jubileum.

Scroll Up