* Bekijk ook eens de leuke Kinderarmbandjes van Piccolo

Voor de Kleintjes

Kinderbestek, Spaarpotten en Tandendoosjes

Kinder en kraamcadeau’s zoals kinderbestek, spaarpotten of tandendoosjes vindt u natuurlijk bij Juwelier Ed Ydo! Het graveren van kinderbestek en sieraden behoren ook tot de mogelijkheden. Naam en datum worden dan gratis gegraveerd. Dit wordt met een graveermachine gedaan, die hier speciaal voor is ingesteld. De gravure wordt door de diamantpunt mooi en precies geplaatst.

Voor de Kleintjes

Kinderbestek

Eten wordt voor de kleine tafelgasten nòg leuker met eigen bestek. Zilverstad en Keltum zijn de merken die uitblinken in kinderbestek en kindercouverts. Het bestek is vervaardigd uit hoogwaardig 18/10 edelstaal en kan dus zo de vaatwasser in, wel zo handig! Ed Ydo heeft bijvoorbeeld Zilverstad couverts van Nijntje en Woezel & Pip, en Keltum bijvoorbeeld echte voetbal of prinsessen besteksets!

Een prachtige herinnering

Tandendoosje

Een leuk, persoonlijk en vooral tijdloos kado. Een tandendoosje is een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een geboorte, doop, of verjaardag. Bovendien wordt deze geleverd in leuke bijpassende cadeauverpakking. Vele ouderen hebben hun tandendoosje nog als herinnering. De tandendoosjes worden geleverd in leuke bijpassende cadeauverpakking!

Een prachtige herinnering

Spaarpot

Het is altijd een goed idee om wat geld achter de hand te houden. Originele spaarpotten maken het sparen alleen maar leuker! Stimuleer kleine spaarders bijvoorbeeld met Kitty spaarpot: ze komt uit haar doosje zodra je een muntje op haar schoteltje legt. Geen zin om geld te tellen? Met een digitaal tellende spaarpot weet je altijd precies hoeveel je gespaard hebt. Voor spaarders die graag op safe spelen, is een spaarkluis met cijferslot de perfecte oplossing.

Scroll Up