ED EN TINY YDO NOG STEEDS HAPPY IN LANGEDIJK

“Die winkel is ons leven”

23 Januari is een memorabele dag voor de Ydo’s. Op die datum werd namelijk hun winkel aan de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude geopend in 1985. De vader van Ed knipte het lintje door en vanaf dat moment startte het ondernemersleven voor Ed en Tiny. Eerst samen, maar later met medewerkers erbij. De eerste zeven jaar werkten ze zeven dagen van de week. Daarna probeerden ze toch ook maar weekend te vieren. Maar van meet af aan was (en is) de winkel hun leven. Geen dag is hetzelfde. Elke dag komen er andere mensen naar de zaak en allemaal met hun eigen vragen, ideeën en verwachtingen. “We doen dan ook ons stinkende best om iedereen zo goed mogelijk te helpen”, aldus Tiny. In de loop der jaren verzamelden zij een fijn stel medewerkers om zich heen. Het jaar 2018 was het jaar van de veranderingen. In dat jaar namen ze afscheid van hun laatste trouwe personeelsleden. Maar, Ydo zou Ydo niet zijn, als er niet gezocht werd naar geweldige opvolging. En dat is gelukt in de vorm van Ageeth, Jenny, Esther, Anna en Annemarie. 

De verjonging van het team blijkt een gouden zet. Het assortiment heeft een upgrade ondergaan waardoor elke doelgroep geholpen kan worden bij Ydo. Ook het gebruik van Instagram en Facebook zorgt voor extra drukte in de winkel. De lijnen zijn kort, iedereen wordt betrokken bij het inkoopproces en dat schept mogelijkheden.

Daarbij stuurt Juwelier Ed Ydo sinds december aan zijn vaste klanten bestand, “de Vrienden van Ed”, een mailing over het wel en wee in juweliersland. Wie deze mail en de bijbehorende korting ook wil ontvangen is van harte welkom naam, adres en e.mail op te geven in de winkel en Vriend van Ed te worden. “Natuurlijk is iedereen welkom om  ons Top Assortiment te komen bekijken.

Als extra bedankje; voor al die mensen die Ed Ydo al jaren weten te vinden of nu komen kennis maken! We zijn nog elke dag blij met iedereen die de winkel weet te vinden!

winkel Juwelier Ed Ydo

JUWELIER ED YDO

Juwelier Ed Ydo is uitgegroeid tot een van de meest exclusieve juweliers van Noord Holland. In het Hart van Noord-Scharwoude aan Dorpsstraat 598 kunt U de winkel van Juwelier Ed Ydo vinden. De juwelier van Langedijk en omstreken bestaat uit een gezellig team wat garant staat voor top kwaliteit, een geweldige collectie sieraden en horloges én goede service.

winkel Juwelier Ed Ydo

ATELIER

Boven de winkel bevindt zich het reparatie atelier waar reparaties aan gouden en zilveren sieraden, maar ook horloges uitgevoerd worden. Behalve repareren maakt Ed ook nieuw werk. Zo creëert hij in samenspraak met zijn klant nieuwe sieraden, geheel naar idee van de klant. Ook het vermaken van sieraden of verwerken van as van een overledene in een sieraad behoort tot de mogelijkheden.

COLLECTIE

De collectie in de winkel is een andere dan in onze webshop. Wie langskomt in de winkel kan passen, voelen, kijken en gaat met een cadeautje de deur uit. Daarbij helpt één van de medewerksters van Ydo de klant persoonlijk.

Scroll Up