SPIRIT ICONS

 

GESMEED UIT EEN CREATIEF DNA.
AUTHENTIEK IN ELK DETAIL.
De collectie van spirit icons is
bij ons in de winkel en online.

klik hier om online te shoppen

SPIRIT ICONS

Het creatieve brein achter Spirit Icons is het Deense koppel Tim en Daniel.
In 2013 begonnen zij samen het Spirit Icons avontuur met als doel tijdloze sieraden voor elke vrouw te ontwerpen. Eigentijdse sieraden welke niet alleen tijdens speciale gelegenheden gedragen worden. Sieraden voor elk moment. Vrouwen moeten voelen dat Spirit Icons altijd gedragen kan worden, ongeacht de gelegenheid. Maak kennis met het Scandinavische design..

SPIRIT ICONS
JUWELIER Ed Ydo TE Noord-Scharwoude

SPIRIT ICONS

“Iedere vrouw zou zich de beste versie van zichzelf moeten kunnen zijn. Het is belangrijk voor ons, dat het sieraad bij je past. Dat je onze sieraden echt kunt gebruiken”.

MOOI GESCHENK

Er is altijd een mogelijkheid om degenen die we liefhebben te verwennen en ervan te genieten.

Als inspiratie voor geschenken – zowel die we moeten geven als die we zelf willen – heeft Spirit Icons de mooiste ontwerpen zorgvuldig uitgekozen voor speciale gelegenheden.

UNIEK

Sieraden geeft aan wie we zijn. Het zijn vaak symbolen van speciale jubilea, ervaringen en liefde. Er is niets dat de kers op het kan zetten als het perfecte sieraad. Spirit Icons zijn ontworpen voor vrouwen die zich uniek willen voelen en een volledig persoonlijke stijl willen creëren.

SPIRIT ICONS DENMARK

 

UNIEKE ONTWERPEN MET EEN FOCUS OP KWALITEIT.
Spirit Icons ontwerpt en ontwikkelt en produceert exclusieve kwaliteitsjuwelen in Scandinavische geest met een VLEUGJE Italiaanse temperament.

 

Alle vrouwen verdienen het om zich mooi te voelen en worden geëerd met sieraden die hun persoonlijkheid benadrukken, ongeacht wat
voor type ze zijn.
Scroll Up